top of page
lampjes_edited.jpg

Een kijkje in de toekomst nemen?
Dat kan!

Met Happy Students wordt het maken van een studiekeuze leuk en makkelijk.

Welke studie past bij mij?

Ontdek de studie die 100% past bij jouw talenten

Sta je voor een studiekeuze en kom je er niet uit? Twijfel je tussen twee studies of heb je nog helemaal geen idee? Je bent niet de enige. Een studiekeuze maken op 16 of 17-jarige leeftijd is voor veel jongeren een grote uitdaging. Helemaal niet gek dus om daar wat hulp bij te vragen! Happy Students biedt jou de mogelijkheid om een kijkje in je toekomst te nemen. Op een simpele, leuke en concrete manier ontdek je jouw talenten en datgene wat je het liefste doet. Op basis hiervan kom je snel tot een studiekeuze die écht bij jou past.

Thuiszitters
Ook begeleid ik jongeren die momenteel thuiszitten en/ of dreigen uit te vallen. Een dankbare taak mede omdat ik zelf op de middelbare school ook een tijdelijke thuiszitter was. Dit heeft mij veel inzicht gegeven wat nodig is. Door het ontdekken van hun talenten en datgene wat ze het liefste doen krijgen ze weer een gezond zelfbeeld, zelfvertrouwen, een helder toekomstperspectief en kunnen ze keuzes maken die bij hen passen. En zo kunnen zij hun weg weer vervolgen in het leven. Dit keer vanuit hun authentieke zelf.

miriam.jpg

Miriam, 16 jaar, 5 HAVO

'Kunstacademie, it is!! Ik twijfelde tussen de Kunstacademie, de PABO of kunstzinnig therapeut. Alle drie de opleidingen hebben iets te maken met creativiteit. Daar word ik zo blij van, alleen was me onduidelijk welke van de 3 nu echt bij me zou passen. Na de Studiekeuzecheck is het me duidelijk geworden dat ik toch heel graag echt voor het creëren ga dus is het de Kunstacademie geworden'

Aanbod

Zo wordt kiezen makkelijk en leuk

Happy Students helpt je met het maken van een studiekeuze. Dit doen we door stil te staan bij de vragen wie ben ik, wat kan ik en wat ik wil ik het allerliefste? Bij mij geen studiekeuzetesten of ingewikkelde assessments, maar een heldere, warme en persoonlijke aanpak. Zo wordt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook nog eens heel leuk! Aan het eind van het traject weet je wat je wilt en heb je een helder en concreet toekomstplan.

Studiekeuzetraject 

495 euro 

3 sessies 1,5 - 2 uur

Weet je nog niet wat je wilt studeren? Heb je behoefte aan meer helderheid op de vragen wat kan ik, wat wil ik en wat past bij mij? Dan is het studiekeuzetraject jouw oplossing. In 3 sessies heb jij de antwoorden op al je vragen. Ook heb je meer inzicht in wie je bent, is er meer zelfvertrouwen en kun je over all makkelijker keuzes maken. Fijn toch?

Studiekeuze Plus

795 euro 

5 sessies 1,5 uur

Weet je nog niet wat je wilt studeren? En kun je buiten school om ook wel wat hulp gebruiken? Wil je meer inzicht in jezelf zodat het op sociaal gebied ook weer lekkerder gaat? Zit je thuis en ben je vastgelopen? Tijd voor een nieuwe start? En wil je graag weten hoe je weer verder kunt? In 5 sessies heb je helder wat je wilt met school/ studie en zit je weer lekkerder in je vel. Je hebt er weer zin in!

Summer School

395 euro p.p. max 3 personen 

9.30 -12.30 uur

individueel nagesprek

Ben je nieuwsgierig naar welke studie bij jou past? Lijkt het je leuk om jezelf beter te leren kennen, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en makkelijker keuzes kan maken die bij jou passen? Kom samen met je vriend of vriendin naar de Happy Students Summer School waardoor je goed voorbereid je volgende schooljaar in gaat! In 2 sessies ontdek je je talenten en heb je helder welke studies hierop aansluiten. En heb je je ingeschreven voor de open dagen


Maaike foto.png

Hi! Ik ben Maaike Jongbloed, initiatiefnemer van Happy Students. Ik help scholieren om hun talenten en missie te ontdekken. Want hoe mooi is het als je op jonge leeftijd al weet waar je hart sneller van gaat kloppen? Dan wordt studeren echt veel makkelijker en leuker. Je hebt namelijk een duidelijke richting en weet waarvoor je het doet. Dat gun ik iedereen!

Eerst even kort kennismaken? Je bent welkom!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page