top of page

Ouderschapscoaching: gaat over jou!

Happy Students maakt het ouderschap lichter en versterkt de band met je kind

Je hebt misschien genoeg opvoedboeken gelezen en adviezen opgevolgd, maar toch loop je vast.

Herken je dit? Of lukt het jou en je (ex)partner niet om een juiste taakverdeling te maken of sta je er alleen voor en zie je door de bomen het bos niet meer? Happy Students helpt je om weer zicht te krijgen op de situatie. Want als het goed gaat met jou, gaat het ook goed met je kind.

Bij ouderschapscoaching neem je een kijkje in jezelf. Hoe is het met mij? Wat doe ik steeds, maar wat niet helpend is? Hoe kan ik het anders doen? Wat voor ouder zou ik willen zijn?

Samen kijken we naar jouw persoonlijke proces en krijg je inzicht in jouw patronen. Door middel van ouderschapscoaching kijken we wat er in het hier en nu nodig is voor jou als ouder om in je kracht te staan en je regie te versterken. Jij bent per slot van rekening de kapitein van je gezin. Aan jezelf werken als ouder zal veel ruimte geven binnen je gezin. Jouw ouderschap heeft namelijk invloed op al jouw levensgebieden. Daarom is het belangrijk dat je eerst voor jezelf gaat zorgen, zodat jij je rust weer terugkrijgt, minder gestrest bent en de ouder kunt zijn die je wilt zijn.

Ouderschapscoaching is een persoonlijk proces van herstel, groei en ontwikkeling. Hierdoor wordt jouw ouderschap lichter. Met als resultaat dat ook de band met je kind (eren) en je naasten versterkt. 

Een traject bedraagt gemiddeld 5 gesprekken van 1,5 uur. Investering betreft 795 euro.

Loopbaancoaching: is het tijd om voor je missie te gaan?

Happy Students laat je ontdekken wat je werkelijk wilt en zet je in beweging!

Zit je in een baan waarvan je denkt het klopt niet meer? Kost werken je energie en vraag je je af dit kan het toch niet zijn? Of misschien zit je wel thuis met een burn out omdat het niet meer ging. Ennnnn ben je nu op zoek naar zingeving en nieuwsgierig wat wel bij je past? Wat is hetgeen waarvan ik voel je dit is wat ik wil doen, hier kom ik mijn bed vooruit.

Dan ben je bij Happy Students op de juiste plek. Bij Happy Students ontdek je via het Talentenspel je talenten en je levensmissie. Helder wordt wie je bent, wat je kunt en wat je het liefste doet. Uiteraard ga je stappen zetten en zo echt doen waar je blij van wordt. Je hart is vervuld en je leven wordt lichter. Keuzes maken wordt makkelijker en je zit lekker in je vel! Naast dat je helderheid krijgt in je missie, wordt ook duidelijk welke talenten ervoor zorgen dat je goed voor jezelf zorgt. De basis van ons bestaan en dit zodat een eventuele burn-out of je niet meer overkomt.

Een traject duurt gemiddeld 5 sessies van 2 uur. Investering is 1195 euro. Zakelijk tarief, indien kosten door werkgever worden vergoed, betreft 1695 euro.

bottom of page